1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

stray kitties of Acropolis,Ancient and Roman Agora wondering through ancient temple ruins

.

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010

Madras Curry Powder,Madras κάρι σε σκόνη,THANK YOU GOOGLE TRANSLATION

Madras κάρυ σε σκόνη (είναι ουσιαστικά χαρμάνι συνδιασμός από τα παρακάτω -) συστατικά:
(THANKS TO GOOGLE TRANSLATION)
Για 1/2 pound βάρος Συστατικά
1. 8 κουταλιές κόλιανδρο σπόροι
2. 6 κουταλιές σπόροι κύμινο
3. 1 κουταλιά της σούπας σπόρους μουστάρδας
4. 1 κουταλιά της σούπας σπόρους μάραθο
5. 4 κουταλιές κανέλα εδάφους
6. Πιπεριού 8 κουταλιές
7. 1 κουταλιά της σούπας μοσχοκάρυδο εδάφους
8. 1 κουταλιά ολόκληρο γαρίφαλο
9. 2 κουταλιές κάρδαμο εδάφους
10. 2 κουταλιές κουρκούμη
11. 2 κουταλιές τζίντζερ έδαφος
12. 1 κουταλιά κόκκινο πιπέρι (ή λιγότερο αν λιγότερη θερμότητα είναι επιθυμητό)
Οδηγίες
1. Σε ένα στεγνό τηγάνι σε πολύ χαμηλή φωτιά, τοποθετήστε το κορίανδρο, κύμινο, μουστάρδα και σπόρους μάραθο. Ψητό τους σπόρους απαλά, κουνώντας το τηγάνι και περιστασιακά, μέχρι να αρχίσουν να ποπ. Όταν έχουν περίπου το ήμισυ των σπόρων popped, προσθέστε την κανέλα, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο, κάρδαμο, κουρκούμη, τζίντζερ και καγιέν.
2. Συνέχεια στη θερμότητα και αναδεύεται ήπια έως ότου το μείγμα είναι αρκετά ζεστό, αλλά δεν καίγονται. Ρίξτε σε ξηρό επεξεργαστή μπλέντερ ή τροφίμων, ή χρησιμοποιήστε ένα ιγδίο. Αλέθεται σε λεπτή σκόνη. Ρίξτε σε ένα καθαρό, στεγνό βάζο, σφραγίδα, και αφήστε το να κρυώσει πριν τη χρήση.
(3.)Πρόταση της εξάλειψης των καγιέν, και προσθέτοντας ότι για να δοκιμάσετε τις συνταγές για τα επιμέρους, προσθέτοντας 1 κουταλιά σπόρους τριγονέλλα , μειώνοντας τα γαρύφαλλα, 1 κουταλάκι, και προσθέτοντας 2 κουταλιές της σούπας κάρι φύλλα. (THANK YOU GOOGLE TRANSLATION ) ; D
Madras Curry Powder (Actually is a blend mixture of -) ingredients:
For 1/2 pound Ingredients
1. 8 tablespoons coriander seeds
2. 6 tablespoons cumin seeds
3. 1 tablespoon mustard seeds
4. 1 tablespoon fennel seed
5. 4 tablespoons ground cinnamon
6. 8 tablespoons peppercorns
7. 1 tablespoon ground nutmeg
8. 1 tablespoon whole cloves
9. 2 tablespoons ground cardamom
10. 2 tablespoons turmeric
11. 2 tablespoons ground ginger
12. 1 tablespoon cayenne (or less if less heat is desired)
Directions
1. In a dry skillet over very low heat, place the coriander, cumin, mustard and fennel seeds. Roast the seeds gently, shaking the pan occasionally, until they begin to pop. When about half the seeds have popped, add the cinnamon, peppercorns, nutmeg, cloves, cardamom, turmeric, ginger and cayenne.
2. Continue to heat and stir gently until the mixture is quite hot but not burnt. Pour into a dry blender or food processor, or use a mortar and pestle. Grind into a fine powder. Pour into a clean, dry jar, seal, and let it cool before using.
(3.)Suggestion of eliminating the cayenne, and adding it to taste for individual recipes, adding 1 TBSP fenugreek seeds, reducing the cloves to 1 tsp, and adding 2 TBSP curry leaves.

Δεν υπάρχουν σχόλια: