1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

stray kitties of Acropolis,Ancient and Roman Agora wondering through ancient temple ruins

.

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

unesco stratospheric aerosol geoengineering , chemtrails

Περιβαλλοντική πολιτική ως προκάλυμμα γενοκτονίας και υποδούλωσης της ανθρωπότητας της Βίκυς Χρυσού
Τα στενά όρια μεταξύ αυτονόητης και φασιστικής επιβολής
της "προστασίας του περιβάλλοντος" Η σύγχρονη ευγονική έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε πολλούς τομείς της επιστήμης και της περιβαλλοντικής πολιτικής.

Με προκάλυμμα την προστασία του περιβάλλοντος προωθούν συστηματικά μία παγκόσμια κυβέρνηση δικτατορικής φύσεως, η οποία υποτίθεται θα σώσει τον πλανήτη από την καταστροφή, που τάχα προκαλεί ο πληθυσμός της Γης.

Η θεωρία του "υπερπληθυσμού" της ανθρωπότητας -σε σχέση με τις δυνατότητες της Γης να τον θρέψει και παράλληλα να παραμείνει "βιώσιμο" του οικοσύστημα της- αποτελεί συστατικό της προπαγάνδας τους. (Ήδη έχουμε αναφέρει στοιχεία σε παλαιότερα άρθρα, που αποδεικνύουν το άτοπο του ισχυρισμού τους).
Στις προσπάθειες τους για δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, συγκαταλέγονται:
1-τα προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου (οικογενειακού προγραμματισμού-γεννήσεων κτλ), όπως και "προγράμματα" σταδιακού & συστηματικού εκφυλισμού του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος όπως είναι:
2-τα προγράμματα συστηματικών εμβολιασμών, η έκθεση σε τοξικά-καρκινογόνα χημικά πρόσθετα/συστατικά σε τρόφιμα, η χρήση τοξικών σκευασμάτων-λιπασμάτων στην καλλιέργεια της Γης, η συστηματική επιμόλυνση των πόσιμων υδάτων με φθόριο και χλώριο, οι αεροψεκασμοί (chemtrails), οι πόλεμοι, οι "τεχνητές" επιδημίες" κ.α.

Επίσης βασιζόμενοι σε -κατά παραγγελία- "επιστημονικοφανείς" θεωρίες -που περισσότερη σχέση έχουν με την επιστημονική φαντασία και λιγότερο με τις επιστήμες- προωθούν καταστροφολογικά σενάρια, με στόχο τον εκφοβισμό της ανθρωπότητας, την αποδοχή της "ενοχής" και την συνακόλουθη αποδοχή των "λύσεων" που θα σερβίρουν.

Ανάμεσα στα άλλα παραμύθια που "φιλοτέχνησε" η κλίκα των ευγονιστών, συγκαταλέγεται η θεωρία του προβλήματος του "φαινομένου του θερμοκηπίου", το πρόβλημα της "τρύπας του όζοντος", "η υπερθέρμανση του πλανήτη" και η συνακόλουθη -κατά τη νοσηρή φαντασία τους- "κλιματολογική καταστροφή".

Ηγετικό ρόλο στην προώθηση αυτού του σχεδίου διαδραματίζει η Λέσχη της Ρώμης (Club of Rome*), που είναι και η κύρια δεξαμενή σκέψης (thinktank) της γραμμής της Ευγονικής που καπηλεύεται και πλάθει συνάμα την "περιβαλλοντική ανησυχία". Η Λέσχη αυτή αποτελεί βέβαια το ένα μόνο κομμάτι από το παζλ που συνδέει το παγκόσμιο δίκτυο που σχεδιάζει τη δραστική μείωση και υποδούλωση της ανθρωπότητας. Τα άλλα κομμάτια τα έχουμε εν μέρει δει μέσα από τα κείμενα που αφορούν τη Λέσχη Bilderberg, (*στενό "ξαδελφάκι" της Λέσχης της Ρώμης που σήμερα ξεκίνησε στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο της...) το Sierra Club, το Club of the Isles, το Club 1001, τον ΟΗΕ και τις υπο-οργανώσεις του, αλλά και άλλες "περιβαλλοντικές" οργανώσεις παγόσμιας εμβέλειας, σαν την WWF, την Greenpeace, την Friends of the Earth κτλ.

Παράλληλα με την περιβαλλοντική διάσταση, η ευγονική σκέψη, έχει μολύνει όμως και χρησιμοποιεί για τους στόχους της σχεδόν κάθε τομέα της ανθρώπινης ζωής, περιλαμβάνοντας την τεχνολογία και την ιατρική. Μέσα από "επιτεύγματα" των επιστημών αυτών προωθείται ο συστηματικός εκφυλισμός του ανθρώπινου οργανισμού, η δηλητηρίαση του και ο θάνατος. Στους "αγαπημένους" τομείς της ευγονικής ανήκουν: η "νανοτεχνολογία" και η γενετική, όπως και οι γενετική τροποποίηση-μετάλλαξη των ειδών (βλ. μεταλλαγμένοι σπόροι της Monsanto).

Πίσω από λέξεις κλειδιά, που ακούγονται μεν αθώες, όπως π.χ. αειφορία, βιώσιμη ανάπτυξη κτλ., κρύβουν επιμελώς μία απάνθρωπη πολιτική ατζέντα και προσπαθούν να επιστρατεύσουν ανυποψίαστους πολίτες στα πλοκάμια της διεθνούς διαστροφής τους με προκάλυμμα την "προστασία του Περιβάλλοντος".

ΜΑΘΕ λοιπόν τι λένε υποστηρικτές της "περιβαλλοντικής ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ" για να μπορείς να διαβάζεις το κρυμμένο ανάμεσα στις γραμμές σύνθημα της ηθελημένης γενοκτονίας των λαών της Γης, που βρίσκεται σε όλες σχεδόν τις περίφημες παρόλες τάχα "υπέρ του περιβάλλοντος"...

Κοινώς μάθε πως όταν λένε "να σώσουμε το περιβάλλον", τα διεστραμμένα τους μυαλά εννοούν, να απαλλάξουν τον πλανήτη από μερικά δισεκατομμύρια ανθρώπους, που δήθεν είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: